همه ما در طول شبانه روز در حال جابه‌جایی در شهر هستیم و استفاده از اسكوتر برای جابه‌جایی‌های شهری می‌تواند جذاب باشد، اما این روزها با افزایش هزینه‌های زندگی شاید خرید یك اسكوتر برقی گزینه مناسبی نباشد، حتی اگر در طول سال به دفعات از آن استفاده كنیم.اسكوترهای برقی با استفاده از فناوری‌های نوین قابلیت‌های بسیار خوبی برای حفظ تعادل با استفاده از هوش مصنوعی را دارند و این باعث شده استفاده از آنها برای كودكان تا بزرگسالان ساده و آسان باشد. همیشه استفاده از وسایل جدید و جایگزین در كنار جذابیت، كمی عجیب و سخت است و شاید افراد نتوانند عادات خود را به‌راحتی تغییر دهند. همیشه تغییر سخت بوده و هست و برای ایجاد یك تغییر نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم. در سال‌های اخیر استفاده از دوچرخه‌های اشتراكی در كشور باب شده و امروزه بسیاری از افراد برای سفرهای كوتاه درون شهری از دوچرخه به ‌عنوان یك جایگزین مناسب استفاده می‌كنند و اکنون زمان آن رسیده است تا اسکوترهای برقی به عنوان وسیله­ای تازه به ناوگان حمل و نقل پاک کشور ملحق شود.در زمینه فرهنگ‌سازی كار بسیار سخت است، اما حضور دوچرخه‌های اشتراكی، راه را برای ما هموارتر كرده است. اما از آنجا كه شاید دوچرخه بسیار شناخته شده‌تر و اسكوتر كمتر شناخته شده باشد، "رورو" برای استفاده‌ اولیه كاربران در محدوده­هایی به صورت پایلوت به معرفی اسکوترهای برقی پرداخت و به آنها آموزش و اطلاعات مفیدی ارائه كرده است تا هر كاربر حداقل یك بار از این وسیله استفاده كند.

به نظر می‌رسد در كنار این راهكار، ارائه نظرات كاربرانی كه تجربه استفاده از این وسیله را داشته‌اند توانست كمك خوبی به بهبود فرهنگ‌سازی كند. البته نباید از اثربخشی بالای ارائه آموزش‌های رایگان در مورد نحوه استفاده از اسكوتر برقی غافل شد. از آنجا كه اسكوتربرقی هنوز برای بسیاری از افراد ناشناخته است، آموزش استفاده از آن توانست اطمینان بیشتری در افراد ایجاد كند. برای فرهنگ‌سازی خوب است از یك اسم جذاب ایرانی به‌عنوان جایگزین اسكوتر برقی استفاده كنیم، و این اسم جذاب قطعا "رورو" خواهد بود.

همه فعالیت‌های "رورو" اگر به‌درستی انجام شود باید نتیجه آن كاهش آلودگی هوا به‌طور محسوس باشد. به‌طور كلی هر وسیله نقلیه با توجه به نوع، طول عمر، نحوه كاركرد و... میزان آلودگی كه ایجاد می‌كند متفاوت است، ولی طبق استاندارد یورو ۲۰۱۵ هر وسیله نقلیه نباید بیش از ۱۳۰ گرم به ازای هر كیلومتر گاز CO2  تولید كند كه البته این مقدار تا سال ۲۰۲۱باید به ۹۵ گرم در هر كیلومتر برسد كه اگر این مقدار را بخواهیم در چرخه سیستم "رورو" حساب كنیم هر اسكوتر ۱۲ كیلومتر در ساعت سرعت دارد و در بدترین حالت اگر ۵۰۰ساعت كار كند (حداقل طول عمر باتری) بالغ بر ۷۸۰ كیلوگرم در كاهش مصرف  CO2 كمك می‌كند.

طبق آمار جهانی سازمان حفاظت از محیط‌زیست هر خودروی شخصی سالیانه به‌طور میانگین۴/۶ تن CO2تولید می‌كند. به علاوه این‌كه گازهای مضر دیگری نیز از خودروهای بنزینی متصاعد می‌شود كه به گرم شدن زمین و دیگر آلودگی‌های زیست محیطی كره زمین منجر خواهد شد. آلودگی هوا مشكلی است كه نه تنها در شهرهای بزرگ ایران، بلكه در بسیاری از كلان‌شهرهای دنیا وجود دارد و موجب مشكلات متعددی برای مردم شده است. راهكارهای زیادی برای كاهش آلودگی هوا تاكنون بررسی و اتخاذ شده است؛ از استفاده كمتر از وسایل نقلیه شخصی و روی آوردن به وسایل نقلیه عمومی گرفته تا فرهنگ‌سازی و ترویج استفاده از وسایل نقلیه برقی كه شاید بتوانند جایگزین خوبی برای وسایل نقلیه بر پایه سوخت‌های فسیلی باشند. در كنار این راهكارها استفاده از دوچرخه نیز در بسیاری از كشورها از جمله ایران باب شده و این راهكار هم توانسته سهم خوبی از كاهش آلودگی هوا را به خود اختصاص دهد، اما همه چیز به همین وسایل ختم نمی‌شود و اسکوترهای برقی هم می‌توانند جایگزین وسایل نقلیه امروزی باشند و بسیار كمتر هوا را آلوده كنند. این وسیله کاربردی تنها با استفاده از باتری های قابل شارژ، قادر به حرکت است. سوخت های فسیلی برای راه اندازی اسکوتر استفاده نمی شود. با توجه به افزایش آلاینده ها در هوا لازم است تا از وسایل نقلیه با سوخت پاک، بیشتر استفاده شود. این وسیله تنها مقدار کمی شارژ برق برای حرکت نیاز دارد و به محیط زیست هیچ نوع آلودگی وارد نمی کند.

از طرفی سر و صدای شهرهای بزرگ و غوغای رفت و آمد وسایل نقلیه آرامش را از ساکنین گرفته است. آلودگی صوتی از زیان بارترین مشکلات زندگی در شرهای بزرگ است. خودروها، موتور سیکلت¬ها و … موقع حرکت صدای زیادی ایجاد می کنند ولی از فواید اسکوتر برقی سکوت حیرت انگیز در حین حرکت است. در هر زمان از شبانه روز که بخواهید بدون ایجاد مزاحمت برای همسایه ها می توانید با اسکوتر برقی از محلی به محل دیگری بروید.

همچنین در عصری که نوجوانان و جوانان روز به روز به وسایلی از قبیل تبلت روی می آورند و تحرکی ندارند شاید اسکوتر های برقی بتوانند اندکی باعث افزایش فعالیت بدنی آنها شوند و شادی و نشاط مضاعفی را برای آنان به ارمغان بیاورند. از آنجایی که اسکوتر برقی های هوشمند وسایل بروز و جدید هستند بی شک با استقبال خانواده مواجه می شوند.